Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vannak még hülyék...

2009.01.22

Új-Zéland, 1999. június 7.

Egy fiatal komputertechnikus felgyújtotta a saját péniszét, ezzel sikerült elnyernie az 500 új-zélandi dollár (kb. 251 USA dollár) értékû fõdíjat, és egy ezzel egyenértékû étkezési utalványt.

Thomas egy feszülethez kötötte hozzá a nemi szervét, majd az egészet leöntötte az öngyújtójában lévõ folyadékkal és meggyújtotta; tette mindezt azért, hogy övé legyen a christchurch-i MecKendry's Tavern elnevezésû kocsma kétes értékû kitüntetése, a “Legény a gáton" díj. Az eseményt az új-zélandi sörfõzdék szponzorálták, arra biztatván résztvevõiket, hogy a lehetõ leghajmeresztõbb tetteket kövessék el.

Tom tehát a fõdíjjal a zsebében sétálhatott ki a bárból, elmondása szerint a pénzt autója forgalmi engedélyének kiváltására, fitnessbérletre, valamint Puss nevû vérebének törzskönyveztetésére szándékozott felhasználni. Sérült, összeégett péniszének ingyen gyógykezelése szintén a nyeremény részét képezte. Elmondta, hogy hímtagja a versenyt követõ napon “egy icipicit érzékeny volt", de két hét alatt majdnem teljesen meggyógyult, és egyáltalán nem bánja, hogy megtette, amit meg kellett tennie.

Thomas cáfolta, hogy mazochista lenne. “Diák vagyok, akinek a legkisebb segítség is jól jön. Megérte megcsinálni, mert nagyon kellett a pénz. Úgy gondolom, felülmúlhatatlan dolgot vittem véghez." Szándéka szerint az étkezési utalványon mindennap hamburgert és süteményt fog ebédelni.

Thomas anyja, aki szintén a nézõk között volt, elégedettségét fejezte ki fia sikere miatt. “Felnõtt ember és én nagyon örültem, hogy gyõzött. Igazán rühelltem volna, ha mindezt végigcsinálja és a végén nem ér el vele semmit."

Forrás: Sunshine Coast Daily, Queensland, Ausztrália NZPA

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.